Search

Invatarea prin prisma perceptiei vizuale

By / Dr. Roxana Elena Cziker
Curs adresat cadrelor didactice în colaborare cu Asociația pentru Educație și Formare "Top Formalis", Oradea. Cursul are loc în data de 10 mai 2021 ora 18:30 ora României și se desfășoară online prin intermediul Zoom. Multumesc frumos domnului prof. dr. Valentin Blândul pentru invitație.
Scopul cursului este dezvoltarea strategiilor didactice pentru copiii și tinerii cu nevoi speciale din perspectiva funcțiilor perceptiv-vizuale.

Cursul va aborda aspecte legate de învățare și dificultățile de învățare, relația învățării cu percepția vizuală și cu o serie de procese psihice necesare în învățare, care deschide o nouă persectivă de abordare a strategiilor didactice petnru copiii cu nevoi speciale. De asemnea, se va realiza o prezentare succintă a câtorva arii perceptiv-vizuale și cum se reflectă acestea în activitatea educațională. Cursul se va încheia prin prezentarea câtorva exemple practice și strategii de adaptare a materialului didactic, a organizării informației vizuale pe tablă și în prezentările PPT.

Prezentarea PPT inregrală a cursului poate fi accesată pe canalul Youtube al Vision2Brain la următorul link: https://youtu.be/zq8Mpq0S0aI


Dr. Roxana Elena Cziker Manger of Vision2Brain.
4 views0 comments

Recent Posts

See All